Igri s motori

Искаш ли да ти разкрия тайната на истинския състезател по мотокрос?

Това е един много сложен процес в изграждане на характера, реакциите, скорста им, както и развитието на всички възможно способности, котио можеш да развиеш за да достигнеш до върховете на мотокроса. Не си мисли че е толкова лесно и е достатъчно да се качиш в раздрънкан автобус, който ще те клати все едно си се качил на кросов мотор. Няма такова нещо! Както казах по-рано, това наистина е един супер сложен процес, не всеки може да стане състезател по мотокрос.

За да бъдеш един истински манияк и победител по мотокрос, трябва да преминеш през няколко етапа на развитие. Първият такъв е симулаторите. Това са яки игри с мотори, които създават илюзията, че наистина си на една от най-откачените машини на две колела създавани някога. Не си мисли че това са пълни глупости…. дори истинските състезатели по мотокрос или МотоGP използват симулатори през цялото време на кариерата си.

Сега сигурно се чудиш къде ще намериш толкова яки симулатори за да преминеш през първия етап на разивитие за всеки един състезател на мотокорс или мотоциклетизъм. Това вече е глупав въпрос! не може да не си чувал за най-якия портал в реалистични състезания и специално подбрани състезателни игри с мотори. Да може би вече си се сетил след тези думи, но дори и да не си това е портала за истински манияци – http://www.Игрисколи.com.

Advertisements