За манияци на скоростта

Ако си един от истинските манияци на скоростта. Ако искаш да се забавляваш на две колела и то не на каквито и да е две колела, а на тези на едни от най-скъпите мотори, по-скоро на едни от най-бързите и откачени зверове и изродски машини- то тогава си попаднал на правилното място. Правилното място е игрисколи.com В този портал със специално подбрани колекции от най-играните игри можеш да играеш най-яките игри с мотори. Специално подбрани, както за теб така и за всички останали фенове на скорстните надпревари и яките гонки. Избери си своя игра от всички igri s motori, котио ще намериш. Бъди нови Роси или Педроса! Играй най-яките игри само в игри с коли.

В най-скорстния и забавен портал за игри – игрисколи.com ще намериш специална секция за най-големите мотофенове! Супер лесен и удобен за игра сайт създаден за момчета и мъже от всякакви възрасти, е не само де има игри и за мъжкарани, да не бъдем женомразци…. момичетата също имат право да се забавляват в такъв як портал, не може да сме егоисти, особенно ако момичетата са някви яки и си падат по състезани и игр на скорост. Не можем да отнемем правото им да се опитат да станат толкова яки, колкото момчетата на този тип игри….(така или иначе това няма да се случи)…:)

Без значение дали си истински фен или фенка на откачените състезания и бързината, можеш да превърнеш всяка своя скоростна мечта в реалност с някоя от игрите в irgi s motori

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s